18 februarie 2008

Cum sa o inviti la dans

Ideal ar fi sa nu intalnesti niciodata situatii in care esti nevoit sa "inviti" o femeie la dans. Cel mai bine este sa incerci oricare din alternetivele oferite mai jos inainte de a da alte acceptiuni cuvintelor "Vrei sa dansezi cu mine?"

Poti folosi metoda D-nl Slefuit pentru a incepe sa dansezi cu un grup de fete. Sau te poti afla pe ringul de dans in timp ce dansezi cu o tipa sau un grup. Sau te poti opri pe marginea ringului de dans si sa tragi pe scena orice fata care trece pe langa tine. Sau poti actiona ca si cum ai cunoaste deja acea fata, o iei de mana, o duci pe ring si spui "deci, haide!:)". Daca pare ca te respinge, ii spui "oh, haide!:)". Daca spune "sunt obosita", BUF, ai intrat intr-o conversatie (nici macar nu ti-ai dat seama, nu-i asa?:). "Obosita? Ei bine, daca tot ai spus-o, locul asta este putin cam aglomerat/ galagios. De ce nu mergem intr-un loc mai linistit unde putem sta de vorba ca sa te relaxezi:)" Daca o scapi din mana, prinde-o din nou si condu-o in cel mai frumos si linistit colt pe care l-ai verificat dinainte:)

Sau - poti folosi vechea metoda in stil AFC pentru a invita o fata la dans. Daca spune da, foarte bine! Daca te refuza, nu ai prea mult noroc. Poti incerca sa salvezi situatia prin a intra intr-o conversatie dar deja te-a refuzat o data - probabil ca o revenire ar fi prea mult. Ori - poti trece la urmatoarea, dar nu uita - daca deja te-au vazut unele fete ca ai fost refuzat, sansele de a dansa cu o fata se diminueaza. Acest lucru ar avea ca rezultat posibilitatea sa te muti de la o gagica la alta sa o inviti la dans, urmand ca fiecare dintre ele sa-ti intoarca spatele, pana ramai in pana de fete:) Bine, ultima parte este cea mai proasta, totusi sa presupunem ca cineva VA dansa pana la urma cu tine, dar cu siguranta acea cineva va fi... (ati ghicit) o UG (fata urata:).

Ideal, refuzul nu ar trebui sa existe, deoarece daca ai fi discutat vreodata cu ea la un nivel mai adanc, tipa ar fi asteptat cu nerabdare sa ajunga cu tine pe ringul de dans si sa primeasca ceva kino:). Dar avand in vedere circumstantele unui club de noapte (sunetul asurzitor, spoturile luminoase care palpaie), acest lucru poate fi greu de realizat. Asa ca tipa te evalueaza ca "la prima vedere", asa ca va fi DA sau NU.

Pe langa toate astea, cand joci jocul "invitatiei la dans", ar putea intra in scena unii factori foarte stresanti, asupra carora ai foarte putin control pentru a-ti face loc spre alegerea ta: tipa poate fi obosita, e posibil sa astepte pe iubitul ei intr-un loc anume, sau poate ca nu danseaza sau poate ca prietenul ei este prin zona si o asteapta intr-un colt al incaperii. Toti acesti factori nu au nici o legatura cu alegerea ta insa exista si influenteaza foarte mult formarea unei stari mintale adaptata mediului (pe langa tupeul necesar unei invitatii). In aceste cazuri, replicile de genul "astept un prieten" sau "sunt obosita", pot fi aruncate cu usurinta pe fereastra.. in plus si cuvantul "iubit" poate impartasi acelasi traseu:)

Dar daca nu vei fi in stare sa construiesti un rapport solid si nu o vei face sa tanjeasca dupa tine, cu siguranta nu dispui de prea multe optiuni - poate ca ii vei multumi dupa un dans, poate ii vei spune "se poate si mai tarziu?" (da, sigur!) sau o poti ruga: "te superi daca intru si eu in conversatie?"; nuuuu, toate astea sunt patetice, cel mai bine este sa treci la urmatoarea tipa pe care o vezi.

Teoretic, mai ai niste sanse daca te va vedea cu o alta tipa suficient de desteapta sa accepte sa danseze cu tine si distrandu-se de minune:) Dar orice ai face, nu sta pe capul ei agravand situatia si certandu-te cu ea si incercand sa afli de ce nu vrea sa danseze cu tine. Uita de ea, treci la urmatoarea, intotdeauna este o fata mai desteapta si mai atragatoare (care stie sa aprecieze o invitatie) chiar in spatele ei, iar TU esti cel pe care l-a asteptat toata viata:) sau cel putin acesta seara:)

Ce este de facut atunci cand fata cu care vrei sa dansezi, danseaza deja cu altul? Va prezint aici un truc, realizat de Vilius, care ar putea sa functioneze, mai ales daca tipa este plictisita de partener iar el este doar un idiot. Nu o folosi asupra unui bun prieten, pentru ca nu ar fi cinstit. Acum sa trecem la metoda: "In primul rand trebuie sa ai un simt al umorului foarte dezvoltat si nu trebuie sa-ti fie frica sa fii "rau". Iti vezi prietenul... sau oricare alt barbat/ baiat (nu prea conteaza) ca danseaza cu tipa cu care ai vrea tu sa dansezi. Ce trebuie sa faci este sa te duci catre cuplu, sa-i intrerupi prin a discuta cu partea MASCULINA iar apoi usor sa incepi sa dansezi cu el. Deobicei, tipa nu va pleca nicaieri daca vei dansa doar cat sa prinzi ritmul. Dupa vreo 30 de secunde te poti intoarce catre ea, o tragi usor inspre tine iar apoi continui sa dansezi cu ea. Un truc usor si amuzant;)".

Niciun comentariu: