18 februarie 2008

Atrage femeile prin a fi ocupat

Un articol foarte interesand de Don Diebel :

"* Cand o fata te intreaba ce ai facut ieri, sa nu spui niciodata, "Oh, am stat toata ziua si m-am plictisit." Cel mai bine ar fi sa spui, "M-am trezit devreme pentru un comision, apoi am jucat tenis, am luat pranzul cu un prieten, iar dupa-amiaza spre seara am muncit". Daca va fi nevoie, poti sa minti. Si nu-ti face griji, va deveni obisnuinta:)

* Daca o fata te suna si te intreaba ce faci, raspunde cu, "Abia am intrat pe usa" sau "Eram pe cale sa plec cu o treaba/ afacere".

* Nu sta foarte mult de vorba la telefon cu fetele ca sa le arati ca nu ai altceva de facut. Adu in vorba ca trebui sa rezolvi o afacere, scuza-te si termina conversatia.

* Daca nu o suni sau intalnesti in fiecare zi pe fata respectiva, ii demonstrezi ca esti ocupat si ai de facut si alte lucruri mai importante pe langa ea. Asta o va face sa inteleaga ca va trebui sa intre in competitie pentru a avea ceva timp de stat alaturi de tine.

* Daca vrei sa fii cu o femeie anume, fii amabil si prietenos. Arata-i acelei persoane ca esti interesat, dar apoi cere-ti scuze ca ai niste treaba sau niste lucruri de rezolvat. In acest fel, femeia va sti ca va trebui sa munceasca pentru a primi ceva timp alaturi de tine. Nu esti "usor" de prins."

Prin faptul ca arati oamenilor ca faci diferite lucruri si esti ocupat, sugerezi o gramada de lucruri unei fete. Bineinteles, trebuie sa fii cineva care stie de unde pleaca si ce directie are. Te joci cu simtul ei de a dori ceea ce nu poate avea, iar astfel tipa va trebui sa castige timp pentru a fi cu tine. Va banui ca in viata ta se perinda o gramada de fete altfel nu ai mai fi atat de ocupat. Iar in final, va terbui sa isi foloseasca toate farmecele pentru a te seduce si a te indeparta de toate celelalte activitati - fetele adora provocarile:)

Lista de discutii Craig, Clifford's Seduction: "Fa-o sa-ti duca dorul. Dar pentru a asigura eficienta maxima trebuie sa fii sigur de un lucru. Perioadele pe care le petrece alaturi de tine trebuie sa fie nemaipomenite, si fara dubii, poate cel mai bun timp petrecut vreodata cu cineva. Va trebui sa creezi o fatantastica, MEMORABILA experienta cu oricine, oriunde, mai ales atunci cand conteaza cu adevarat.

De asemenea, ea nu va fi NICIODATA prioritatea ta in viata. Intotdeauna sa o pui pe locul doi, chiar daca este vorba de familia ta, cariera, prieteni, orice; totusi da-i posibilitatea sa creada ca poate deveni prioritatea #1."

Niciun comentariu: