18 februarie 2008

Informatii generale despre abordare

Trebuie sa incepi prin a folosi umorul. Haideti sa vorbim putin despre umor. Sunt foarte multe femei care IUBESC un tip care le face rada; rasul ridica gradul de atentie si de concentrare mintala, oprind astfel fluxul de idei al creierului si creeaza temporar o zona goala, pe care tu o poti umple cu ce vrei. Ti s-a intamplat vreodata sa fii deprimat, apoi sa te intalnesti cu o persoana care te face sa zambesti ... parca uiti tot ce a fost rau si te simti cu totul un alt om.
Pentru a realiza o abordare perfecta trebuie sa folosesti un comentariu amuzant, apoi, tot ce ai de facut este sa continui conversatia si sa intretii o disuctie folosind pattern-uri despre care vom vorbi putin mai tarziu.

Cel mai important factor este umorul.
Hai sa vedem si de ce :

1. Rasul face o femeie sa fie mai degajata, lasand-o fara garda.

2. Facand-o sa rada indica ca esti increzator si ca nu iei prea in serios actiunea de a te intalni cu ea, pentru ca un ratat disperat TREBUIE sa aiba succes, pe cand tu esti un tip care se distreaza, care se bucura de placerile vietii, care creeaza si acelei tipe o sansa de a pasi in aceasta viata pentru a primi ceva distractie. Asta numai daca isi joaca cartile cum trebuie.

3. Umorul este o cale pentru a testa daca ARE personalitate. Daca este rea si nefericita, de ce sa ne obosim?

4. FOARTE IMPORTANT, rasul iti arata niste particularitati de comportament, despre care poti mentiona, pe care le poti integra in imaginea ei distrandu-se alturi de tine !

Exprima distractie si incredere cu rapiditate:

Treaba ta este sa distrezi femeia. Daca va vedea alti tipi mai amuzanti si mai increzatori, cu siguranta se va scuza ca vrea sa plece la toaleta sau la bar pentru a se agata de ei. Tocmai de aceea este important sa lucrezi rapid, sa nu-ti ia prea mult timp pentru a convinge o gagica ca esti cine spui ca esti (ia-o acasa sau executa ceva KINO de calitate undeva pe scena de dans/ canapea, undeva... iti dai tu seama). Sa incerce singure sa faca rost de numere de telefoane, inspira neincredere.




Niciun comentariu: