18 februarie 2008

10 reguli cardinale ale primei intalniri

Gandeste-te bine, pentru ca o a doua sansa sa faci impresie buna la prima intalnire nu mai exista. Asadar, data viitoare, cand vei fi atat de norocos sa iesi cu femeia visurilor tale, nu uita sa ai la indemana aceasta lista.

10. Revizuieste-ti atitudinea

Femeile respecta un barbat cu atitudine, dar in nici un caz unul arogant. Daca partenera tinde sa te intrebe despre visele sau asteptarile tale, trebuie sa i le impartasesti dar dintr-o perspectiva de care sa fie si ea interesata. Dar referindu-te la tine ca la o a treia persoana si cerand sa se faca liniste in restaurant in momentul in care vorbesti despre succesele tale, vei ajunge... nicaieri! Ocazional, poti porni un mic razboi al vorbelor cu o femeie destupata la minte, dar si acest lucru trebuie facut subtil nu printr-o metoda directa.

9. Probleme legate de... eticheta

Cea mai sigura metoda ca sa faci o femeie sa te doreasca este sa fi respectos, curtezan si politicos. Dar de ce sa nu recunostem ca femeilor le plac si “degeneratii”.. Asadar deschide-i portiera, deschide-i orice usa ii apare in cale, nu o lasa sa mearga in spatele tau si, pentru Dumnezeu, nu-ti curata urechile cu cheile de la masina (nu va mirati, un cititor de-al nostru chiar ne-a povestit chestia asta si apoi ne intreba mirat de ce nu a mai revazut-o pe acea femeie pentru a doua oara). Ah...apropo ai grija sa si mananci ca un om educat (mesteca, nu inghiti direct, manaca cu gura inchisa, ma rog, sti tu... comporta-te frumos). Ultimul lucru dar nu cel din urma: nu uita ca nu esti pe stadion, asa deci... nu injura!

8. Bine ai venit in secolul 21

Nu uita ca si o femeie poate gandi, asa ca las-o sa aiba si ea un cuvant de spus atunci cand va hotarati unde sa iesiti. Da, foarte multe femei vor ca tu sa faci planul, dar putine accepta faptul fie subjugate. Ii poti oferi si sugestii despre meniul din restaurant, dar exista sansa ca si ea sa stie sa citeasca (glumesc desigur) asa ca las-o pe ea sa isi aleaga singura ce-i place.

7. I (intrebare) si R (raspuns)

Va intrebati oare de ce foarte multi barbati esueaza din prima? Ei incep sa bombardeze femeile cu un tir de intrebari care l-ar face si pe cel mai mare moderator de televiziune sa para un pampalau. Acest lucru nu este chiar atat de grav. V-am mai spus, femeile chiar poseda una bucata creier si le place sa imparta aceste lucruri cu tine... ca si altele de altfel,... dar asta implica sa le si lasi sa raspunda. Exemplu: cinam week-end-ul trecut si nu m-am putut abtine sa nu trag cu urechea la conversatia pe care o “purta” un alt cuplu. Barbatul o intreba anumite ”chestii” pe prietena lui dar exact in momentul in care ea se pregatea sa raspunda, amorezul nostru se holba la o alta individa (echipata cu un ”ditamai mini”) si arunca o alta intrebare fara sa mai dea posibilitatea femeii sa raspunda macar la prima intrebare.

6. Controleaza-ti umorul

Recunosc. Asta este marea mea problema. Tot ceea ce spun, implica ironie sarcasm si umor sec. Iubitele, familia si prietenii mei adora chestia asta, dar ei ma cunosc. In schimb la primele intalniri, Unele femei simt ca sunt chiar ele tinta glumelor tale.... asa ca daca dau de inteles chestia asta incearca sa o lasi mai moale . Asta nu inseamna ca trebuie sa iti infranezi simtul umorului pentru ca, inainte de toate, femeile adora sa zambeasca, iar cineva care face efortul sa faca o femeie sa zambeasca este un lucru bun, dar trebuie facut treptat. Daca ele se duc sa il vada pe Doru Octavian Dumitru in spectacol, ele asteapta sa vada un comediant, dar cand accepta sa iasa cu tine la intalnire sigur nu se asteapta sa se duca la “Divertis Show”.

5. Nu o duce in locurile in care iesi tu de obicei

Sunt anumite locuri in care, chiar daca sunt pline ochi, tot ma simt ca acasa. Este nemaipomenit si fiecare barbat (femeie) trebuie sa aiba macar un loc ca asta. Dar astea nu sunt locurile in care sa iti duci partenera la prima intalnire. Foarte multi barbati gresesc ducand o femeie pentru prima data in locurile unde isi fac de obicei veacul. Barbatii care fac chestia asta sunt de obicei barbatii care vor sa artate ca sunt cunoscuti. Ei bine.... cunoscuti pentru ce? Pentru ca stiu sa se distreze pana numai pot? Pentru ca sunt pasari de noapte?

Parerea mea este sa o duci in aceste locuri doar dupa mai multe intalniri, iar pentru prima intalnire iti sugerez sa te duci intr-un loc in care sa te simti confortabil; nu te duce acolo unde toata lumea iti cunoste numele. In primul rand ea o sa creada ca esti un personaj destul de cunoscut in oras, nu va mai avea sentimente la fel de sincere cu tine (mai ales vis-a-vis de slujba, contul si prietenii tai). Mai exista si riscul ca lucrurile sa nu mearga asa cum te ai fi asteptat tu, de la prima intalnire si atunci ce parere o sa isi faca anturajul tau? Ca esti “rezervat”?

4. Modestia este foarte atractiva

Majoritatea femeilor in momentul in care sunt puse sa aleaga intre 2 persoane similare, o aleg pe cea bogata si nu pe cea mai putin bogata. Sa nu va ganditi ca ele isi doresc un barbat care sa fie putred de bogat. Mai degraba prefera un barbat cu un anumit potential, care are multe sanse sa devina un om de succes, in defavoarea unuia care are de la taticul conturi in banca care se termina in multe “0-uri”. Inca o data acest lucru este bazat pe o evidenta empirica. De un lucru sunt sigur... femeile se dau in vant dupa succes; ele nu alearga dupa faima... sau cel purin nu fetele bune. Lasa deoparte detaliile legate de masina, nu arunca banii pe fereastra aiurea si las-o moale cu cumparatul bijuteriilor.

3. Nu-ti amesteca si ex-prietena in chestia asta

Nu conteaza daca esti bun sau rau si nu conteaza care dintre voi a inselat. Atentie la detalii, incearca sau mai bine ocoleste sa iti amesteci ex-ul in conversatia voastra. Acest lucru nu iti poate aduce decat necazuri. In primul rand ea va crede ca inca mai esti atasat emotional de fosta, asa ca...nu e bine deloc pentru tine. Ea nu are nevoie sa-si provoace noi dureri de cap, iar un barbat care mai are inca anumite sentimente pentru un ex nu poate fi decat la fel de bun ca o veste proasta. Pe de alta parte este bine sa ridici unele semne de intrebare, sa fi putin misterios in legatura cu trecutul tau.

2. Carligul pentru Runda 2

Toata aceasta vorbarie despre ce-mi pace, ce nu-mi place, hobby-uri, interese comune, vise, este decorul perfect pentru a-ti asigura intrarea in Runda 2.

1. Nu folosi cuvantul iubire si derivatele sale (iubesc, iubita, etc)

Chiar credeti ca mai este cazul sa va explic de acest lucru trebuie musai evitat? Si... inainte sa incepeti sa ma hiuduiti, vreau sa stiti ca nu am vreo problema cu acest cuvint in special...DAR TOTUSI LA PRIMA INTALNIRE?

Niciun comentariu: