18 februarie 2008

Ce faci daca ai maine intalnire? (pt. fete)

În sfarsit, s-a întâmplat ceea ce doreai de mult: el te-a invltat in oras. Si pentru a te simti bine si a arãta minunat, iatã câteva sfaturi:

Pentru ca trupul tãu sã arate bine, evitã cafeaua, ceaiul sau Cola, deoarece acestea incurajeazã retinerea de apã si iti alimenteaza nervii. Nu este bine nici sã alergi înnebunitã în jurul blocului in speranta pierderii câtorva kilo-grame. Vei reusi doar sã te extenuezi. Comportã-te ca în orice altã zi. Seara mãnãncã ceva usor.

Evitã sã te parfumezi excesiv, dacã nu vrei ca el sã lãcrimeze în apropierea ta. Cel mai bine ar fi sâ te parfumezi cu 20 de minute înainte de a iesi din casã si astfel vei avea o senzatie de prospetime. El trebuie sâ-ti simtã parfumul doar cand este foarte aproape de tine.

Pentru o piele frumoasâ, foloseste la baie un gel de dus, pentru cã este mai bland decât sãpunul si, in plus, miroase frumos. Nu uita de mâinile tale, cãci el nu va aprecia niste mâini neingrijite, cu unghii roase de emotie. Daca duci lipsa de tlmp, aplicã dupã ce le-ai pilit, o oja incolorã. Lacul se aplicã doar pe partea interioarã a unghiilor pentru a da impresia unei forme alungite a acestora.

Trebuie sã acorzi o atentie sporitã fetei tale, pentru ca pe parcursul întalnirii va fi partea care se va afla în centrul atentiei lui. E bine sã-ti aranjezi putin sprancenele, în cazul în care ai mai fãcut-o. Este interzis sã-ti elimini tocmai acum eventualele cosuri sau punete negre cãci a doua zi vei avea pe fatã urme rosii, greu de mascat. Cel mai bine ar fi sã le ascunzi cu putin fond de ten sau cu anticearcãn.

Acurn ar fi cel mai prost moment sã încerci o nouã coafurã, mai ales cã cele mai multe au nevoie de cel putin o sãptãmanã pentru a se aranja. Si doar nu vrei sã-i dai impresia câ ti-ai dat atat osteneala pentru el. Cel mai bine ar fi sa adopti un stil simplu, usor de aranjat.

În ceea ce priveste îmbrãcãmintea, nu tre-buie sã fii o victimã a modei. Cel mai bine este sã porti ceva confortabil, care stii ca ti se potriveste. Fii adaptabilã la vreme si la ocazie. Nu vei purta o rochie elegantã la un film.

Se recomandã un machiaj natural si discret. In adolescentã trebuie sã ne rezumãm doar la a pune in evidentã anumite pãrti: ochii, buzele. Pentru ca rujul sã fie mai rezistent, aplicati înainte fond de ten. Nu încercati produse noi, din simplul motiv cã s-ar putea sã nu vi se potriveascã. Scoateti-vã in evidenjã atuurile. Evitati fardul gri închis sau maron, dacã aveti cearcãne greu de mascat.

Si, in final, trebuie sã ne gandim la ce ne vom lua în geantã: Tic tac sau alte bomboane mentolate pentru o respiratie poaspãtã, pudrã, ruj, creion de buze, un tampon (pentru once eventualitate), servetele, agenda mica, bani, cartela telefonicã, mobil si asa mai departe. Mult succes!

Niciun comentariu: